Harstadportal
for oss i Harstad

- om oss / kontakt Harstadportalen -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- om oss / kontakt Harstadportalen -

- om oss / kontakt Harstadportalen -

Harstadportal

 

Harstadportalen er en samlet oversikt over butikker, firmaer, klubber og institusjoner i Harstad kommune. Vår mål er å inkludere alle sammen; både store, små, lokale og nye bedrifter samt ha et samlet sted for arrangementer i alle kategorier.

Formålet er å være en etablert oversikt over hva Harstad har å by på og lett nå ut til forbrukere innenfor alle kategorier.

 

Bedrift-klubb- sportsklubb-organisasjon-info

Grunnleggende informasjon er kostnadsfritt. Åpningstidene det refereres til er de ordinære åpningstidene og tar ikke hensyn til ferieavvikling og helligdager. Dersom dere ikke finner dere selv her eller vil endre på eksisterende informasjon eller kategoritilhørighet; send oss en melding gjennom Harstadportalen.

 

Arrangementer

Vi tar gjerne imot kortfattet informasjon om kommende arrangementer. Ingen arrangement er for store eller små! Tilbudet gjelder bare bedrifter, klubber og sportsklubber. En enkel, gratis og genial måte å få ut informasjon ut til Harstads innbyggere!

 

Bilder fra leserne

Her presenteres bilder leserne våre har tatt. Bildene må være relatert til Harstad og omegn. De er merket med fotografens navn og byttes jevnlig på forsiden av Harstadportalen. Vi tar oss friheten til å velge ut hvilke bilder som får bli vist og gjøre eventuelle justeringer i størrelse (3:2, 750x500). Formålet med bildevisningen er å vise vår fantastiske by, og er selvfølgelig gratis.

 

Presentasjon

Her kan alle sende en kort presentasjon om bedriften, butikken, fritidsorganisasjonen eller sportsklubben. Rekkefølgen på selve presentasjonen er tilfeldig og endres med jevne mellomrom.

 

Kontakt oss

Vi foretrekker å få informasjon skriftlig på e-post (eventuelt som en melding på FB).

 

📧 Generell informasjon eller spørsmål.

 

📧 Leserens bilder.

 

📧 Kommende arrangementer.

 

📧 Presentasjonsvindu.

 

FB side